Zonder pardon

Releasedatum

12-11-09

Cast

 • Theo Maassen

 • Regie

 • Norbert ter Hall
 • Over deze film

  Na een tournee vol uitverkochte zalen, dolenthousiast publiek en jubelende recensies, is theatershow ‘Zonder Pardon’ van Theo Maassen dit najaar ook te zien in de bioscoop. Eindelijk een kans om kaartjes te bemachtigen zonder in een lange rij te staan!

  Na een tournee vol uitverkochte zalen, dolenthousiast publiek en jubelende recensies, is het plan opgevat om de theatershow van Theo Maassen ‘Zonder Pardon’ een vervolg te geven. Zijn zesde avondvullende programma zie je eind dit jaar niet in het theater, niet op de televisie, maar in de bioscoop. Eindelijk een kans om kaartjes te bemachtigen zonder in een lange rij te staan!

  Voor de registratie maakt regisseur Norbert ter Hall gebruik van maar liefst tien camera’s. Hierdoor kom je als toeschouwer veel dichterbij dan in het theater. En in een bioscoopzaal blijft het toch, net als in het theater, een collectieve kijk- en luisterervaring. De opnames vinden half september plaats in het Oude Luxor theater te Rotterdam.

  Zonder Pardon is een schaamteloze en hilarische tirade over de tegenwoordige tijd. Maassen ijsbeert over het podium en denkt hardop na over zijn leven, over Nederland, over de wereld en de mensheid in het algemeen. Door zijn gitzwarte humor en zelfspot blijft hij de wanhoop een stap voor. Anderhalf uur lang sleept hij de toeschouwer meedogenloos mee. Ontsnappen is onmogelijk.

  Vul hier uw zoekopdracht in