POSTER EN TRAILER BUENAS CHICAS BESCHIKBAAR

De trailer en poster van BUENAS CHICAS zijn nu beschikbaar. De trailer is te bekijken via ons YouTube kanaal. De trailer en poster zijn ook direct te downloaden via deze link en Filmdepot. Independent Films brengt BUENAS CHICAS op 7 maart uit in de bioscoop. 
Synopsis:
Billie (Susan Radder) is een superambitieuze junior advocaat met het hart op de tong. Maar nadat ze een belangrijke zaak heeft verpest, dreigt ze te worden ontslagen. Om dit te voorkomen gaat ze met haar beste vriendinnen Allegra (Noël van Kleef) en Coosje (Britt Scholte) op wijnreis naar het zonnige Spanje. Billie’s werkelijke doel? Haar baan behouden door de Spaans-Nederlandse wijnboer Bruno (Juvat Westendorp) te overtuigen om zijn wijngaard op te geven en zijn grond te verkopen aan Billie’s cliënten die daar een golfresort willen bouwen. Eenmaal in Spanje loopt echter niets zoals het moet en tot overmaat van ramp staat Billie’s collega en ex-geliefde Rogier (Thijs Boermans) ook nog onverwachts op de stoep.

Regie: Pim van Hoeve
Scenario: Karen van den Ende, Jacqueline Rogers
Cast: o.a. Susan Radder, Noël van Kleef, Britt Scholte, Thijs Boermans, Juvat Westendorp, Felice Poppeliers en Robin Frings
Release: 7 maart
Genre: komedie

Vul hier uw zoekopdracht in