PLATINA FILM VOOR DE TATTA’S 2

De Tatta’s 2 ontvangt de eerste Platina Film van 2024. De komedie van regisseur Jamel Aattache heeft net als zijn voorganger inmiddels 400.000 bioscoopbezoekers getrokken. De Platina Film is tijdens de Nieuwjaarsreceptie van NVPI Film en de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF) in Pathé Tuschinski uitgereikt aan onder andere regisseur Jamel Aattache, scenarist Donny Singh, producent Paul Ruven en acteur Leo Alkemade. De Platina Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival en wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds.

Over De Tatta’s 2

In De Tatta’s 2 staat de familie Van Kampen opnieuw een grote verrassing te wachten. Ze hebben zich net lekker gesetteld tussen hun nieuwe vrienden, wanneer ze het bericht krijgen dat de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Tot overmaat van ramp komt Eriks vader, de oppertatta, bij hen wonen en raakt alles wat de Tatta’s hebben opgebouwd volstrekt uit balans.

Over de productie

De Tatta’s 2 is geregisseerd door Jamel Aattache (De Tatta’s, Zwaar Verliefd!) en Donny Singh schreef het scenario. Talent United en Brabant Films hebben de film geproduceerd. De cast van De Tatta’s 2 bestaat onder anderen uit Leo Alkemade, Leonie ter Braak, Sterre Koning, Sem van der Horst, John Buijsman, Oussama Ahammoud, Sinan Eroglu, Janice Blok, Vonneke Bonneke, Roosmarijn Wind, Hassan Slaby, Rarko, Izzle, Donny Singh, Omar Ahaddaf, Ismaël Laglag, Jaouad Dikri, Jeroen Rienks, Leona Philippo en Margôt Ros. De film is met steun van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive en het Abraham Tuschinski Fonds gerealiseerd. De Tatta’s 2 draait via distributeur Independent Films nu in 116 bioscopen.

Vul hier uw zoekopdracht in