OPNAMES STRAATCOACHES VS ALIENS GESTART

De opnames van de nieuwe komedie STRAATCOACHES VS ALIENS zijn vandaag van start gegaan. De hoofdrollen worden gespeeld door Daniël Kolf (DE LIBI, FOREVER RICH), Shahine El-Hamus (DE BELOFTE VAN PISA, CRYPTO BOY) en Sinem Kavus (MOCRO MAFFIA: MELTEM, HET MEISJE DAT VERVLOEKT WAS). De rest van de cast bestaat uit onder anderen Oscar Aerts, Stephanie van Eer, Jim Deddes, Défano Holwijn, Loes Schnepper, Julliard Frans (Hef) en Michiel Romeyn. De film wordt geproduceerd door Lemming Film en het scenario is geschreven door Michael Middelkoop, Nico van den Brink, Daan Bakker, Paul de Vrijer en co-scenarist Ashar Medina. De regie ligt in handen van Michael Middelkoop (VAKKENVULLERS, ZINA). Distributeur Independent Films brengt STRAATCOACHES VS ALIENS op 13 februari 2025 uit in de bioscoop.

Over de film:
Beste vrienden Amin (Shahine El-Hamus) en Mitchell (Daniël Kolf) werken als straatcoaches in de levendige wijk Schijndrecht. Mitchell kan zich geen beter leven voorstellen dan betaald op straat hangen, maar Amin twijfelt of hij dit nog wel wil blijven doen, mede omdat hij toekomstplannen heeft met zijn vriendin Steph (Stephanie van Eer). Dat alles staat echter in één klap op z’n kop als de buurt plotseling het epicentrum wordt van een alien invasie. Niemand weet hoe het kan dat bewoners één voor één in slijmerige, bezeten wezens veranderen. De overheid sluit de buurt onmiddellijk hermetisch af en laat alle bewoners probleemloos aan hun lot over. De enigen die er nog wat aan kunnen doen zijn Mitchell, Amin en hun slimme vriendin Panter (Sinem Kavus). Met de hulp van een bonte verzameling buurtbewoners, de wijkagenten en zelfs een asociale projectontwikkelaar, krijgen de straatcoaches een ultieme kans om zichzelf te bewijzen, hun scheefgegroeide vriendschap te redden en een ramp van wereldformaat te voorkomen.

Lemming Film produceert high end speelfilms, televisie-series en jeugd content, die nationaal en internationaal te zien zijn. Producties van hun hand zijn o.a. DAG EN NACHT, SWEET DREAMS, DO NOT HESITATE, BLOED, ZWEET EN TRANEN, HOLLANDS HOOP en DIKKERTJE DAP.

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als GOOISCHE VROUWEN, ALLES OP TAFEL, DE TATTA’S, PADDINGTON, JOHN WICK, THE HUNGER GAMES, AFTER, BENEDETTA en LA LA LAND is Independent Films een van de grootste onafhankelijke filmdistributeurs in Nederland.

 

Vul hier uw zoekopdracht in