JANTJE BRENGT TITELSONG BIOSCOOPFILM DE TATTA’S 2 UIT

Beluister De Tatta’s via c9m.lnk.to/DeTattas

Vandaag brengt rapper Jantje zijn nieuwe track De Tatta’s uit. Het nummer is de titelsong van de bioscoopfilm De Tatta’s 2, die vanaf 14 december in de bioscoop te zien zal zijn. Hoofdrollen in deze komedie zijn weggelegd voor onder anderen Leo Alkemade, Leonie ter Braak, Sterre Koning, Sem van der Horst, Oussama Ahammoud, Sinan Eroglu, John Buijsman, Janice Blok en Vonneke Bonneke. Jantje had eerder succes met onder andere zijn song ‘In Die Vibe’ met Adje, die op ruim een miljoen streams kon rekenen. De Tatta’s komt uit via Cloud 9 Music en is vanaf vandaag overal te streamen.

Jantje heeft een persoonlijke band met de film, zijn huisgenoot is namelijk mede-bedenker van het eerste deel van De Tatta’s. Toen hij Jantje vroeg om de titelsong te maken was de rapper meteen enthousiast: “Deze titelsong heb ik proberen te schrijven vanuit het oogpunt van het karakter van Daan (Sem van der Horst). Ik vond zijn rol heel grappig in het eerste deel. Daarnaast heb ik de stereotypes over tatta’s een beetje over het nummer uitgesmeerd. Al met al de beste titelsong die ik ooit heb geschreven!”. De productie van de rauwe energieke beat werd gedaan door Tiën.

Jantje
Jantje, 25 jaar, komt uit Amsterdam en studeerde onlangs af bij zijn studie econometrie. Als je Jantje op het eerste oog ziet verwacht je niet dat hij een rapper is. Toch weet hij je, niet alleen flow-technisch maar ook aan de hand van zijn inhoudelijke teksten, omver te blazen. Hij weet zijn mening goed naar voren te brengen en neemt zich zo te zeggen geen blad voor zijn mond. Jantje is eerlijk in zijn muziek. Hij rapt niet over hoeveel geld hij heeft, wat voor dure kleding hij draagt en wat voor snelle auto hij rijdt. Hij vertelt liever over hoe hij na zijn tentamens een pilsje drinkt met zijn vrienden en hoe hij van zijn laatste beetje studiefinanciering leeft.

Over De Tatta’s 2
In De Tatta’s 2 staat de familie Van Kampen opnieuw een grote verrassing te wachten. Ze hebben zich net lekker gesetteld tussen hun nieuwe vrienden, wanneer ze het bericht krijgen dat de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Tot overmaat van ramp komt Eriks vader, de oppertatta, bij hen wonen en raakt alles wat de Tatta’s hebben opgebouwd volstrekt uit balans.

De Tatta’s 2 draait vanaf 14 december in de bioscoop.

Vul hier uw zoekopdracht in