DE TATTA’S 2 SCOORT GOUDEN FILM

De Tatta’s 2 van regisseur Jamel Aattache scoort de Gouden Film. Er zijn 100.000 bezoekers naar de bioscoop gegaan om de nieuwe avonturen te zien van de familie Van Kampen. De Gouden Film is vanmiddag uitgereikt aan onder anderen Leo Alkemade, Leonie ter Braak, Sterre Koning, Sem van der Horst en scenarist Donny Singh in Pathé Tuschinski in Amsterdam. De Gouden Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival en wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds. Het is de zestiende keer dat Gouden Film Award die aan een Nederlandse film is uitgereikt in 2023.

Over de film 
In De Tatta’s 2 staat de familie Van Kampen opnieuw een grote verrassing te wachten. Ze hebben zich net lekker gesetteld tussen hun nieuwe vrienden, wanneer ze het bericht krijgen dat de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Tot overmaat van ramp komt Eriks vader, de oppertatta, bij hen wonen en raakt alles wat de Tatta’s hebben opgebouwd volstrekt uit balans.

Over de productie 
De Tatta’s 2 is geregisseerd door Jamel Aattache (De Tatta’s, Zwaar Verliefd!) en Donny Singh schreef het scenario. Talent United en Brabant Films produceerden de film. De cast van De Tatta’s 2 bestaat onder anderen uit Leo Alkemade, Leonie ter Braak, Sterre Koning, Sem van der Horst, John Buijsman, Oussama Ahammoud, Sinan Eroglu, Janice Blok, Vonneke Bonneke, Roosmarijn Wind, Hassan Slaby, Rarko, Izzle, Donny Singh, Omar Ahaddaf, Ismaël Laglag, Jaouad Dikri, Jeroen Rienks, Leona Philippo en Margôt Ros. De film is met steun van het Nederlands Filmfonds en Netherlands Film Production Incentive tot stand gekomen. De Tatta’s 2 draait via distributeur Independent Films in 127 bioscopen.

Vul hier uw zoekopdracht in