TRAILER SHE CAME TO ME NU BESCHIKBAAR

De trailer van SHE CAME TO ME is nu beschikbaar. De trailer is te bekijken via ons YouTube kanaal en is ook direct te downloaden via Filmdepot. Distributeur Independent Films brengt SHE CAME TO ME op 18 januari 2024 uit in de bioscoop.

Over SHE CAME TO ME:
Componist Steven Lauddem (Peter Dinklage) worstelt met een creatieve blokkade. Het lukt hem niet om de muziek af te maken voor de opera die zijn grote comeback moet worden. In opdracht van zijn vrouw en voormalig therapeute Patricia (Anne Hathaway) gaat hij op zoek naar inspiratie. Wat hij onderweg ontdekt is veel meer dan waar hij op had gerekend, of wat hij zich ooit had kunnen voorstellen.

Regie: Rebecca Miller
Scenario: Rebecca Miller
Cast: Peter Dinklage, Anne Hathaway, Marisa Tomei, Joanna Kulig en Brian d’Arcy James
Genre: romantische komedie
Lengte: 102 minuten
Release: 18 januari 2024
Trailer: https://youtu.be/m04Cs2VyXF0

Vul hier uw zoekopdracht in