TRAILER EN POSTER VAN DE TATTA’S 2 NU BESCHIKBAAR

De trailer en de poster van DE TATTA’S 2 zijn nu beschikbaar. De trailer is te bekijken via ons YouTube kanaal. De trailer en poster zijn ook direct te downloaden via Filmdepot. DE TATTA’S 2 is het vervolg op DE TATTA’S, die vorig jaar bijna 700.000 bezoekers naar de bioscoop wist te trekken en afgelopen vrijdag het Gouden Kalf van het Publiek in ontvangst nam. De komedie wordt geregisseerd door Jamel Aattache (ZWAAR VERLIEFD!, DE TATTA’S) en het scenario is geschreven door Donny Singh. De film wordt geproduceerd door Brabant Films en Talent United. Distributeur Independent Films brengt DE TATTA’S 2 op 14 december 2023 uit in de bioscoop. 

Over DE TATTA’S 2:
In DE TATTA’S 2 staat de familie van Kampen opnieuw een grote verrassing te wachten. Ze hebben zich net lekker gesetteld tussen hun nieuwe vrienden, wanneer ze het bericht krijgen dat de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Tot overmaat van ramp komt Eriks vader, de oppertatta, bij hen wonen en raakt alles wat de Tatta’s hebben opgebouwd volstrekt uit balans.

Regie: Jamel Aattache (ZWAAR VERLIEFD!, DE TATTA’S)
Scenario: Donny Singh
Cast: o.a. Leo Alkemade, Leonie ter Braak, Sterre Koning, Sem van der Horst, Oussama Ahammoud, Sinan Eroglu, John Buijsman, Janice Blok, Vonneke Bonneke, Roosmarijn Wind, Leona Philippo, Margôt Ros, Izzle, Reginio ‘Rarko’ Resida, Omar Ahaddaf en Thomas Brok.
Release: 14 december 2023
Genre: komedie
Trailer: https://youtu.be/u2aCvJQ0rH0
Facebook: https://www.facebook.com/detattasfilm
Instagram: https://www.instagram.com/detattasfilm/

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als GOOISCHE VROUWEN, ALLES OP TAFEL, DE TATTA’S, PADDINGTON, JOHN WICK, THE HUNGER GAMES, AFTER, BENEDETTA en LA LA LAND is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.

Vul hier uw zoekopdracht in