SUSAN RADDER, NOËL VAN KLEEF EN BRITT SCHOLTE IN NIEUWE KOMEDIE BUENAS CHICAS

Susan Radder, Noël van Kleef en Britt Scholte spelen de hoofdrollen in de nieuwe komedie BUENAS CHICAS. Ook Thijs Boermans, Juvat Westendorp, Felice Poppeliers en Robin Frings zijn te zien in de film. Producenten Edvard van ’t Wout en Diede in ’t Veld (2CFILM) zijn vandaag in Spanje begonnen met de opnames van BUENAS CHICAS. Het scenario is geschreven door Karen van den Ende en Jacqueline Rogers. De regie van de film ligt in handen van Pim van Hoeve (DE PIRATEN VAN HIERNAAST). Distributeur Independent Films brengt BUENAS CHICAS op 7 maart 2024 uit in de bioscoop.

Over de film:
Billie (Susan Radder) is een superambitieuze junior advocaat met het hart op de tong. Maar nadat ze een belangrijke zaak heeft verpest, dreigt ze te worden ontslagen. Om dit te voorkomen gaat ze met haar beste vriendinnen Allegra (Noël van Kleef) en Coosje (Britt Scholte) op wijnreis naar het zonnige Spanje. Billie’s werkelijke doel? Haar baan behouden door de Spaans-Nederlandse wijnboer Bruno (Juvat Westendorp) te overtuigen om zijn wijngaard op te geven en zijn grond te verkopen aan Billie’s cliënten die daar een golfresort willen bouwen. Eenmaal in Spanje loopt echter niets zoals het moet en tot overmaat van ramp staat Billie’s collega en ex-geliefde Rogier (Thijs Boermans) ook nog onverwachts op de stoep.

Vul hier uw zoekopdracht in