OOK GEORGINA VERBAAN EN EVA VAN DE WIJDEVEN IN DE MANNENMAKER

De opnames van DE MANNENMAKER zijn vandaag van start gegaan! Ook is de volledige sterrencast bekend, onder anderen Georgina Verbaan, Eva van de Wijdeven, Leonie ter Braak, Sinan Eroglu, Melissa Drost, Huub Smit, Chris Tates en Yasmin Karssing zijn te zien in de komedie. Eerder werd al bekendgemaakt dat Katja Schuurman en Leo Alkemade de hoofdrollen spelen in DE MANNENMAKER. Distributeur Independent Films brengt DE MANNENMAKER op 17 oktober 2024 uit in de bioscoop.

In DE MANNENMAKER volgen we Anne, oftewel ‘De Mannenmaker’ (gespeeld door Katja Schuurman). ‘De Mannenmaker’ heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op en transformeert hem tot een gewild exemplaar. Als ze daarin is geslaagd, maakt ze het uit en stort ze zich op een volgend project. Dat gaat goed, totdat ze gevoelens begint te krijgen voor haar nieuwe projectman (Leo Alkemade)…

Producenten Brabant Films en Talent United zijn vandaag gestart met de opnames van DE MANNENMAKER. Het scenario is geschreven door Michiel Peereboom en René Molenaar en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Petra Kruijt. De regie van de film ligt in handen van Jamel Aattache (DE TATTA’S, ZWAAR VERLIEFD!).

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als GOOISCHE VROUWEN, ALLES OP TAFEL, DE TATTA’S, PADDINGTON, JOHN WICK, THE HUNGER GAMES, AFTER, BENEDETTA en LA LA LAND is Independent Films een van de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.

Vul hier uw zoekopdracht in