STERRENCAST VOOR SCOTOE EN OPNAMES VAN START

Vandaag zijn de opnames van de komedie SCOTOE van start gegaan. Ook is de volledige sterrencast bekendgemaakt. Onder anderen Daphne Deckers, Emma Deckers, Jaimie Vaes, Rose Bertram, Eljero Elia, Vonneke Bonneke, André Dongelmans, Saïd Boumazoughe, Ferdi Stofmeel, Oscar Aerts, Izzle, Julmar ‘Adje’ Simons en Nick Golterman zijn te zien in de film. Independent Films brengt SCOTOE op 1 februari 2024 uit in de bioscoop.

Eerder werd al bekend gemaakt dat ook Melisa Aslı Pamuk (Miss Turkije 2011 en bekend van de Turkse series EGO, YENI HAYAT) in de film te zien is. Ook Mohamed Chaara (HET SCHNITZELPARADIJS, MAROKKAANSE BRUILOFT) en Sinan Eroglu (DE TATTA’S, COSTA!! ) zijn te zien in SCOTOE. Zij zullen – samen met Jamel Aattache (DE TATTA’S) – ook de regie voor hun rekening nemen.

SCOTOE vertelt het verhaal van twee streetwise rechercheurs Sino (Sinan Eroglu) en Mo (Mohamed Chaara), die op onorthodoxe wijze misdaden proberen op te lossen.

Producent Brabant Films is gestart met de opnames van SCOTOE. Het scenario is geschreven door Tijs van Marle, Mohamed Chaara en Sinan Eroglu. Distributeur Independent Films brengt SCOTOE op 1 februari 2024 uit in de bioscoop.

Vul hier uw zoekopdracht in