MELISA ASLI PAMUK SCOORT ROL IN SCOTOE

Melisa Aslı Pamuk heeft een rol bemachtigd in de nieuwe komedie SCOTOE. Melisa, geboren in Haarlem, werd in 2011 gekroond tot Miss Turkije en is één van de bekendste en meest getalenteerde actrices in Turkije. Independent Films brengt SCOTOE op 1 februari 2024 uit in de bioscoop.

Melisa Aslı Pamuks succes beperkt zich niet alleen tot schoonheidswedstrijden. Ze heeft haar talenten ook in de acteerwereld getoond. Inmiddels heeft ze in maar liefst 12 verschillende Turkse series gespeeld, waaronder KARA SEVDA, EGO, ÇARPIŞMA en YENI HAYAT, die internationaal bekend zijn geworden in Zuid-Amerika, verschillende Arabische landen en Marokko. Ook heeft ze haar talent bewezen in de film G.D.O. KARAKEDI, wat haar tot één van de bekendste actrices in Turkije heeft gemaakt. Daarnaast heeft ze met meer dan 5 miljoen volgers op Instagram een groot bereik zowel binnen als buiten Turkije. Haar succes is erkend en beloond met de Altin Kelebek, een prestigieuze Turkse prijs vergelijkbaar met Het Gouden Kalf in Nederland.

SCOTOE wordt een bijzondere mijlpaal in haar carrière, aangezien het de allereerste Nederlandse bioscoopfilm is waarin Melisa Asli Pamuk te zien is. Haar deelname voegt een extra dimensie toe aan deze veelbelovende productie.

Eerder werd bekendgemaakt dat Mohamed Chaara (HET SCHNITZELPARADIJS, MAROKKAANSE BRUILOFT) en Sinan Eroglu (DE TATTA’S, COSTA!!) ook te zien zijn in SCOTOE. Zij zullen – samen met Jamel Aattache (DE TATTA’S) – ook de regie voor hun rekening nemen.

SCOTOE vertelt het verhaal van twee streetwise rechercheurs Sino (Sinan Eroglu) en Mo (Mohamed Chaara), die op onorthodoxe wijze misdaden proberen op te lossen.

Producent Brabant Films start deze zomer met de opnames van SCOTOE, de overige castleden worden binnenkort bekendgemaakt. Het scenario is geschreven door Tijs van Marle, Mohamed Chaara en Sinan Eroglu. Distributeur Independent Films brengt SCOTOE op 1 februari 2024 uit in de bioscoop.

Vul hier uw zoekopdracht in