Trailer NET ALS IN DE FILM beschikbaar

De trailer van de Nederlandse musicalfilm NET ALS IN DE FILM is beschikbaar! De trailer is te bekijken via ons YouTube-kanaal . NET ALS IN DE FILM is een Nederlandse musicalfilm en wordt geregisseerd door Albert Jan van Rees (ADIOS AMIGOS, DORIS), in co-regie met Dorien Goertzen, die ook het scenario schreef (NIEUWE BUREN, WAT IS DAN LIEFDE). De film is ontwikkeld en geproduceerd door Hanneke Niens van KeyFilm (SOOF, WAT IS DAN LIEFDE). Distributeur Independent Films brengt de film op 12 oktober 2023 uit in de bioscoop.

Over NET ALS IN DE FILM
Annabel (Noortje Herlaar) en Sander (Benja Bruijning) lijken in alles elkaars tegenpolen als ze begin jaren ’80 eindexamen doen, maar als ze samen in de schoolband terechtkomen vinden ze elkaar in hun liefde voor muziek. Sander is echter niet de enige die gelooft in Annabels muzikale talent en als ze met Olaf (Kay Greidanus) in zee gaat verliest ze Sander uit het oog. Tot ze elkaar in de 90’s weer tegenkomen en samen met Sanders beste vriend Malcolm (Uriah Havertong) een dance-act beginnen. Three is a Crowd voert al snel de hitlijsten aan. Maar hoe groter het succes, hoe moeilijker het is om trouw te blijven aan elkaar en jezelf.

Regie: Albert Jan van Rees en Dorien Goertzen
Scenario: Dorien Goertzen
Cast: o.a. Noortje Herlaar, Benja Bruijning, Uriah Havertong, Kay Greidanus, Eva Laurenssen, Holly Mae Brood, Jasper Heyman, Bert Huysentruyt, Jip Smit, Leopold Witte, Jeske van de Staak, Lucretia van der Vloot, Leona Philippo, Urvin Monte, Margôt Ros, Pepijn Schoneveld en Janni Goslinga.
Release: 12 oktober 2023
Genre: musical
Trailer: www.youtube.com/watch?v=CVXi0RPu1tw
Instagram: www.instagram.com/netalsindefilmnl/

Facebook: www.facebook.com/netalsindefilmnl

Vul hier uw zoekopdracht in