CAST DE TATTA’S 2 BEKEND EN OPNAMES GESTART

CAST DE TATTA’S 2 BEKEND EN OPNAMES GESTART

De Tatta’s zijn terug! Vandaag zijn de opnames van DE TATTA’S 2 begonnen. Een groot deel van de cast uit het eerste deel keert terug in DE TATTA’S 2. Zo zijn onder anderen Leo Alkemade, Leonie ter Braak, Sterre Koning, Sem van der Horst, Oussama Ahammoud, John Buijsman, Janice Blok, Sinan Eroglu, Vonneke Bonneke, Roosmarijn Wind, Rarko, Izzle en Hassan Slaby te zien in de film. Daarnaast zijn ook nieuwe namen toegevoegd aan de cast van DE TATTA’S 2, zo spelen Thomas Brok, Leona Phillipo en Margôt Ros ook een rol in de film. Distributeur Independent Films brengt DE TATTA’S 2 op 14 december 2023 uit in de bioscoop.

Sinds de release van DE TATTA’S op 22 december 2022 hebben bijna 700.000 mensen de film in de bioscoop bezocht. Daarmee is de film de best bezochte Nederlandse film in jaren. Producenten Brabant Films en Talent United zijn nu gestart met de opnames van DE TATTA’S 2. Het scenario is geschreven door Donny Singh en de film wordt geregisseerd door Jamel Aattache (DE TATTA’S, ZWAAR VERLIEFD!).

 

Vul hier uw zoekopdracht in