DE TATTA’S 2 VANAF 14 DECEMBER IN DE BIOSCOOP!

De bioscoophit DE TATTA’S komt terug naar het witte doek. Aan het scenario van DE TATTA’S 2 wordt momenteel de laatste hand gelegd, maar al zeker is dat de familie Van Kampen en hun nieuwe vrienden een grote verrassing wacht… DE TATTA’S 2 gaat op 14 december 2023 in release.

Sinds de release van DE TATTA’S op 22 december 2022 hebben ruim 682.000 mensen de film in de bioscoop bezocht. Daarmee is de film de best bezochte Nederlandse film in jaren. Na dit gigantische succes wordt nu gewerkt aan een vervolg. Producenten Brabant Films en Talent United starten deze zomer met de opnames van De Tatta’s 2. Het scenario wordt wederom geschreven door Donny Singh en de film wordt geregisseerd door Jamel Aattache (De Tatta’s, Zwaar Verliefd!). Distributeur Independent Films brengt De Tatta’s 2 op 14 december 2023 uit in de bioscoop.

Vul hier uw zoekopdracht in