Kerstcadeau voor de After-fans: teaser van After Everything vrijgegeven!

Merry Christmas! Alle After-fans zijn wereldwijd getrakteerd op een teaser van het vijfde en laatste deel van de After-serie: After Everything. Distributeur Independent Films brengt After Everything in 2023 in Nederland uit in de bioscoop.

After Everything is het vijfde en laatste deel in de After-serie, die gebaseerd is op de gelijknamige boeken van Anna Todd. De eerste vier delen After (2019), After We Collided (2020), After We Fell (2021) en After Every Happy (2022) hebben hun succes in de bioscopen bewezen.
De teaser van After Everything is nu te bekijken via ons YouTube kanaal en te downloaden via deze link.

Regie: Castille Landon
Cast: Hero Fiennes Tiffin, Louise Lombard
Genre: drama, romantiek
Teaser: https://youtu.be/KOvbRVMovno

Facebook: AfterFilmNL
Instagram: aftermovienl

Vul hier uw zoekopdracht in