Cast NET ALS IN DE FILM compleet

Holly Mae Brood, Eva Laurenssen, Jasper Heyman, Bert Huysentruyt, Jip Smit, Leopold Witte, Jeske van de Staak, Lucretia van der Vloot, Leona Philippo, Margôt Ros, Urvin Monte en Kees Boot zijn toegevoegd aan de cast van NET ALS IN DE FILM. Eerder werd al bekend gemaakt dat Noortje Herlaar, Benja Bruijning, Uriah Havertong en Kay Greidanus zijn gecast voor de hoofdrollen in de Nederlandse musicalfilm. De opnames zijn in volle gang, onder leiding van regisseur Albert Jan van Rees (ADIOS AMIGOS, DORIS), in co-regie met Dorien Goertzen, die ook het scenario schreef (NIEUWE BUREN, WAT IS DAN LIEFDE). De film wordt geproduceerd door Hanneke Niens van KeyFilm (SOOF, WAT IS DAN LIEFDE). Distributeur Independent Films brengt de film op 12 oktober 2023 uit in de bioscoop. 

Over NET ALS IN DE FILM
Annabel (Noortje Herlaar), een disco-meisje uit een volksbuurt en de getroebleerde alto Sander (Benja Bruijning) lijken in alles elkaars tegenpolen op de middelbare school. Wanneer ze samen spelen in de schoolband, herkennen ze elkaar in hun liefde en talent voor muziek. Ze kijken enorm uit naar het optreden, maar Sander verpest het en nog voor hij het kan goedmaken wordt Annabel weggekaapt door Olaf (Kay Greidanus) en verliezen ze elkaar uit het oog. Als ze elkaar jaren later, in de 90’s, via oud klasgenoot Malcolm (Uriah Havertong) weer tegenkomen, besluiten ze met z’n drieën een dance-act te vormen. De act, Three is a Crowd, wordt een enorm succes en binnen no time staan ze in volle clubs, verdienen ze geld als water en dringen de fans zich aan hen op. Maar hoe groter het succes, hoe moeilijker het is om trouw te blijven aan elkaar en zichzelf.

KeyFilm ontwikkelt en produceert in nauwe samenwerking met schrijvers en regisseurs speelfilms en dramaseries voor alle platformen in vele verschillende genres en voor diverse doelgroepen. KeyFilm projecten zijn o.a. de zomerhit drama serie Swanenburg voor NPO1, winnaar van de NPO Award voor meest gestreamde serie 2021, en box office successen Soof, Soof 2, Soof 3, Ventoux en Wat Is Dan Liefde. Internationale festival hitters zijn Nena van Saskia Diesing, winnaar van de Berlinale Special Mention Jury Award 2015, de Toronto selectie en Palestijnse Oscar inzending 2016 The Idol van dubbel Oscar-genomineerde regisseur Hany Abu-Assad en The Reports on Sarah and Saleem van Rami en Muayad Alayan, geëerd met de Tiger Award Beste Scenario en de HBF Jury Award IFFR 2018.

NET ALS IN DE FILM is een coproductie met Prime Time en komt tot stand met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive, het Abraham Tuschinski Fonds, de Belgische Tax Shelter en Screen Flanders.

Independent Films Nederland BV brengt sinds 2000 een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als GOOISCHE VROUWEN, ALLES OP TAFEL, PADDINGTON, JOHN WICK 3, THE HUNGER GAMES, AFTER, BENEDETTA en LA LA LAND is Independent Films één van de grootste onafhankelijke filmdistributeurs in Nederland.

Vul hier uw zoekopdracht in