Cast De Tatta’s compleet, opnames in volle gang

o.a. Chris Tates, Fatma Genç, Francesco Maria D’Aquino, Hassan Slaby, Janice Blok, Kallie Steiner, Leo Alkemade, Leonie ter Braak, Mylène & Rosanne Waalewijn, Oussama Ahammoud, Sinan Eroglu, Sterre Koning, Vonneke Bonneke te zien in De Tatta’s.

Amsterdam 9 september – De opnames van de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm De Tatta’s zijn in volle gang. Onder anderen Chris Tates, Hassan Slaby, Izzle, de tweeling Mylène & Rosanne Waalewijn, John Buijsman, Roosmarijn Wind, Reginio ‘Rarko’ Resida en Janice Blok completeren de cast. Eerder werd al bekend dat onder anderen Leo Alkemade, Leonie ter Braak, Oussama Ahammoud, Sterre Koning en Vonneke Bonneke een rol in de film hebben bemachtigd. De komedie wordt geregisseerd door Jamel Aattache (Zwaar Verliefd!, Casanova’s). De Tatta’s is vanaf donderdag 22 december te zien in de bioscoop.

Over De Tatta’s
Wie wil er niet schathemeltjerijk worden? Nou, Erik van Kampen (Leo Alkemade) zeker wel. Dan kan hij een nóg grotere villa voor zijn langs elkaar levende gezin kopen. Zijn droom valt echter snel in duigen wanneer hij een iets te hebzuchtige investering doet. Samen met zijn vrouw Laura (Leonie ter Braak), dochter Jessica (Sterre Koning) en zoon Daan (Sem van der Horst) verhuist hij van een luxe villa naar een flat. Ze willen zo snel mogelijk terug. Maar als ze hun nieuwe buren leren kennen (o.a. Sinan Eroglu, Marouane Meftah, Oussama Ahammoud en Vonneke Bonneke) leidt dat tot bijzondere vriendschappen. Als Erik nou maar niet opnieuw alles verpest.

De Tatta’s is een verrassende en eigentijdse komedie en wordt geregisseerd door Jamel Aattache (Zwaar Verliefd!, Casanova’s). Het scenario is geschreven door Donny Singh en is gebaseerd op een idee van Donny Singh en Luuk Ornstein. De film wordt geproduceerd door Brabant Films en Talent United. Distributeur Independent Films brengt De Tatta’s op 22 december 2022 uit in de bioscoop.

 

Vul hier uw zoekopdracht in