Nieuwe namen toegevoegd aan cast De Tatta’s

Leonie ter Braak, Sinan Eroglu, Oussama Ahammoud, Marouane Meftah, Sterre Koning, Vonneke Bonneke en Fatma Genç zijn toegevoegd aan de cast van de nieuwe Nederlandse komedie De Tatta’s. Eerder werd al bekend gemaakt dat Leo Alkemade de rol van Erik van Kampen vertolkt in de film. Leonie ter Braak speelt Laura van Kampen, de vrouw van Erik. Sterre Koning is te zien als hun dochter. Sinan Eroglu, Marouane Meftah, Oussama Ahammoud en Vonneke Ritfeld (beter bekend als Vonneke Bonneke) zijn te zien als de nieuwe buurtgenoten van de familie Van Kampen. De Personal Assistant van de familie Van Kampen wordt gespeeld door Fatma Genç.

De Tatta’s is een verrassende en eigentijdse komedie en wordt geregisseerd door Jamel Aattache (Zwaar Verliefd!, Casanova’s). Het scenario is geschreven door Donny Singh en is gebaseerd op een idee van Donny Singh en Luuk Ornstein. De film wordt geproduceerd door Brabant Films en Talent United en distributeur Independent Films brengt De Tatta’s op 22 december 2022 uit in de bioscoop.

Over De Tatta’s:
Wie wil er niet schathemeltjerijk worden? Nou, Erik van Kampen (Leo Alkemade) zeker wel. Dan kan hij een nóg grotere villa voor zijn langs elkaar levende gezin kopen. Zijn droom valt echter snel in duigen wanneer hij een iets te hebzuchtige investering doet. Samen met zijn vrouw Laura (Leonie ter Braak), dochter Jessica (Sterre Koning) en zoon Daan (Sem van der Horst) verhuist hij van een luxe villa naar een flat. Ze willen zo snel mogelijk terug. Maar als ze hun nieuwe buren leren kennen (o.a. Sinan Eroglu, Marouane Meftah, Oussama Ahammoud en Vonneke Bonneke) leidt dat tot bijzondere vriendschappen. Als Erik nou maar niet opnieuw alles verpest.

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als GOOISCHE VROUWEN, ALLES OP TAFEL, PADDINGTON, JOHN WICK, THE HUNGER GAMES, AFTER, BENEDETTA en LA LA LAND is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.

Foto: v.l.n.r.: Vonneke Bonneke, Sinan Eroglu (®Wessel de Groot), Oussama Ahammoud (®Tom Cornelissen) & Sterre Koning

Vul hier uw zoekopdracht in