Independent Films brengt prequel The Hunger Games uit

Independent Films heeft de prequel van The Hunger Games, genaamd The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, aangekocht en brengt deze op 16 november 2023 uit in de bioscoop. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek geschreven door Suzanne Collins en de regie ligt in handen van Francis Lawrence (The Hunger Games: Catching Fire, The Hunger Games: Mockingjay 1 & 2). De cast bestaat uit onder anderen Tom Blyth, Rachel Zegler en Hunter Schafer.

Over de film:
Het is de ochtend van de tiende jaarlijkse Hongerspelen en de achttienjarige Coriolanus Snow (Blyth) – jaren voordat hij de tirannieke president van Panem zou worden – bereidt zich voor op zijn enige kans op roem en succes. Zijn ooit zo machtige familie heeft het moeilijk en alles hangt af van zijn prestaties als mentor tijdens de spelen. Het zit hem helaas niet mee, Coriolanus krijgt de opdracht om mentor te zijn van tribuut Lucy Gray Baird (Zegler) uit het arme district 12. In de arena zal worden gevochten tot de dood. Buiten de arena begint Coriolanus steeds meer mee te leven met zijn tribuut. Hun lot is met elkaar verbonden en Coriolanus moet kiezen wat hij belangrijker vindt: de regels blijven volgen of doen wat nodig is om te overleven.

Regie: Francis Lawrence (The Hunger Games: Catching Fire, The Hunger Games: Mockingjay 1 & 2)
Scenario: Michael Arndt, gebaseerd op het boek van Suzanne Collins
Cast: o.a. Tom Blyth, Rachel Zegler, Hunter Schafer en Jason Schwartzman
Release: 16 november 2023

Vul hier uw zoekopdracht in