Leo Alkemade te zien in nieuwe komediefilm: De Tatta’s

Leo Alkemade is te zien in de nieuwe komedie De Tatta’s. De film vertelt het verhaal van een rijke familie die hun fortuin verliest door een verkeerde investering. Van hun villa moeten ze verhuizen naar een flat, waar de familie helemaal opnieuw moet beginnen. Gaandeweg komen ze erachter dat geld niet gelukkig maakt en dat de nieuwe omgeving hen dichter bij elkaar brengt. Leo Alkemade neemt de rol van Erik van Kampen op zich, vader van het gezin en een echte carrièreman die alles op orde lijkt te hebben.
Producenten Brabant Films en Talent United starten deze zomer met de opnames van De Tatta’s, de overige castleden zullen binnenkort bekend worden gemaakt. De Tatta’s is gebaseerd op een idee van Donny Singh en Luuk Ornstein. Het scenario is geschreven door Donny Singh en de bioscoopfilm zal worden geregisseerd door Jamel Aattache (Zwaar Verliefd!, Casanova’s). Distributeur Independent Films brengt De Tatta’s op 22 december 2022 uit in de bioscoop.

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als GOOISCHE VROUWEN, ALLES OP TAFEL, PADDINGTON, JOHN WICK, THE HUNGER GAMES, AFTER, BENEDETTA en LA LA LAND is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.

Vul hier uw zoekopdracht in