Kerstcadeau voor de After-fans: teaser én releasedatum van After Ever Happy vrijgegeven!

Merry Christmas! Zojuist zijn alle After-fans wereldwijd getrakteerd op een teaser van het vierde en laatste deel van de After-serie: After Ever Happy. Daarnaast is ook de releasedatum voor de film bekendgemaakt. Distributeur Independent Films brengt After Ever Happy op 25 augustus 2022 in Nederland uit in de bioscoop.

After Ever Happy is het vierde en laatste deel in de After-serie, die gebaseerd is op de gelijknamige boeken van Anna Todd. De eerste drie delen After (2019), After We Collided (2020) en After We Fell (2021) hebben hun succes in de bioscopen bewezen. In After Ever Happy zullen Tessa (Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes Tiffin) harder dan ooit moeten vechten voor hun relatie. Tragische onthullingen uit het verleden van Hardin en heftige tegenslagen voor Tessa vragen alles van hun vertrouwen in elkaar. Het spant er nu om of hun stormachtige liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt.

De teaser is nu te bekijken via ons YouTube kanaal.

After Ever Happy
In het vierde en laatste deel van de After-serie worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt. Een onthulling uit het verleden brengt de onvoorspelbare Hardin van slag en ook Tessa krijgt flink wat te verwerken. Ze is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen. Hoe meer er naar boven komt uit Hardins tragische verleden, hoe harder hij iedereen van zich afstoot. Tessa begrijpt de heftige gevoelens die hij probeert te verbergen achter zijn stoere façade en is de enige die hem kan kalmeren. Hij heeft haar nodig, maar heeft zij hem ook nodig? Tessa twijfelt of ze hem kan redden zonder zichzelf te verliezen. Ze wil vechten voor hun relatie, maar voor wie vecht ze eigenlijk?

Regie: Castille Landon
Scenario: Sharon Soboil (gebaseerd op het boek van Anna Todd)
Cast: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Louise Lombard, Rob Estes, Arielle Kebbel, Carter Jenkins
Release: 25 augustus 2022
Genre: drama, romantiek
Teaser: https://youtu.be/sw5JMn8XIB0
Facebook : AfterFilmNL
Instagram : aftermovienl

Vul hier uw zoekopdracht in