Trailer en poster AFTER WE FELL beschikbaar

De trailer en poster van de romantische dramafilm After We Fell zijn nu beschikbaar. De trailer is nu te bekijken via ons YouTube kanaal. De trailer en poster zijn ook direct te downloaden via Filmdepot. Informatie over persvoorstellingen voor After We Fell volgt binnenkort.

Synopsis
In het derde deel van de After serie begint Tessa aan een spannend nieuw hoofdstuk in haar leven. Ze is aangenomen voor een droombaan in Seattle en bereidt zich voor op haar verhuizing. Hardins jaloezie en onvoorspelbare gedrag bereiken het kookpunt en vormen een bedreiging voor hun vurige relatie. Deze intense situatie wordt nog ingewikkelder als Tessa’s vader ten tonele verschijnt en schokkend nieuws over Hardins verleden boven water komt. Tessa en Hardin staan voor een keuze: willen ze vechten voor hun liefde of gaan ze ieder hun eigen weg?

Regie: Castille Landon
Scenario: Sharon Soboil, Anna Todd
Cast: o.a. Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Rob Estes en Arielle Kebbel
Release: 2 september 2021
Genre: drama, romantiek
Lengte: 98 minuten
Trailer: https://youtu.be/iyhQLjldmCg
Kijkwijzer: 14 jaar vanwege seks, grof taalgebruik en alcohol.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in