Trailer Spiral: From the Legacy of Saw nu beschikbaar

De trailer van Spiral: From the Legacy of Saw is nu beschikbaar. De trailer is nu te bekijken via ons YouTube kanaal. De trailer is ook direct te downloaden via deze link en via Filmdepot. Informatie over persvoorstellingen voor Spiral: From the Legacy of Saw volgt binnenkort.

Synopsis:
Een sadistisch genie hanteert een eigen gestoorde vorm van gerechtigheid in Spiral, het angstaanjagende nieuwe hoofdstuk uit de Saw-reeks. Werkend in de schaduw van een vooraanstaand politieveteraan (Samuel L. Jackson), nemen de brutale detective Ezekiel “Zeke” Banks (Chris Rock) en zijn onervaren partner (Max Minghella) de leiding in een angstaanjagend moordonderzoek dat doet denken aan het duistere verleden van de stad. Terwijl het mysterie zich verder verdiept, bevindt Zeke zich onbewust in het centrum van het verdorven spel van de moordenaar.

Regie: Darren Lynn Bousman
Scenario: Josh Stolberg, Pete Goldfinger
Met: Chris Rock, Samuel L. Jackson, Marisol Nichols, Max Minghella
Release: 20 mei 2021
Genre: Horror, thriller, mysterie
Lengte: TBA
Kijkwijzer: 16 jaar vanwege geweld, angst en grof taalgebruik

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in