Valentijnscadeau: teaser trailer voor After We Fell beschikbaar!

Happy Valentine’s Day! Zojuist heeft de wereldwijde release van de teaser trailer van After We Fell plaatsgevonden.

After We Fell is de derde film in de After reeks, die gebaseerd is op de gelijknamige boeken van Anna Todd. De eerste twee delen After (2019) en After We Collided (2020), waren een groot succes in de bioscopen. In After We Fell zal het stormachtige liefdesverhaal van Tessa (Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes Tiffin) verdergaan. Precies wanneer Tessa de belangrijkste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over haar familie en over Hardin zetten alles op zijn kop. Hun toekomst waar ze zo hun best voor hebben gedaan lijkt ineens verder weg dan ooit. After We Fell zal door distributeur Independent Films worden uitgebracht in de bioscoop. 

De teaser trailer is nu te bekijken via ons YouTube kanaal en te downloaden via deze link.

After We Fell
Regie: Castille Landon
Scenario: Sharon Soboil
Cast: o.a. Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Stephen Moyer, Mira Sorvino, Carter Jenkins, Arielle Kebbel, Frances Turner, Kiana Madeira, Louise Lombard en Rob Estes.
Release: TBA
Genre: drama, romantiek

  : AfterFilmNL
  : aftermovienl

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in