After We Collided opent op kop in bioscopen

Young adultfilm After We Collided was dit weekend met hoge bezoekcijfers de best bezochte film in de Nederlandse bioscopen. Ondanks de coronamaatregelen en beperkte zaalcapaciteit werd het tweede deel uit de razend populaire After-reeks goed bezocht. Al voor de officiële releasedatum kwamen ruim 35.000 bezoekers af op de After marathons en voorpremières. Sinds donderdag bezet de film de nummer 1 positie in de bioscoop top 20 met ruim 40.000 bezoekers over het hele weekend. De boxoffice in het openingsweekend van After We Collided is hiermee ruim het dubbele van het eerste deel After dat in april 2019 in release ging. After We Collided is de gelijknamige boekverfilming uit de succesvolle boekenreeks van schrijfster Anna Todd. Hoofdrolspelers Tessa en Hardin proberen hun break up te verwerken maar kunnen elkaar maar niet uit het hoofd krijgen. Distributeur Independent Films bracht After We Collided op donderdag 8 oktober uit in 108 Nederlandse bioscopen.

Over de film:
Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Hier trekt ze ook de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor (Dylan Sprouse), die helemaal haar type is. Hij is slim, grappig, knap en verantwoordelijk. Maar toch kan Tessa Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. Hij is nu eenmaal de liefde van haar leven. Zelfs met al hun problemen en misverstanden kan Tessa niet ontkennen dat ze zich tot hem aangetrokken voelt. Ze zou willen dat ze van haar gevoelens weg kon lopen, maar zo makkelijk is dat niet. Ondanks al hun ups en downs zullen Hardin en Tessa vechten om samen te zijn… zelfs als de hele wereld hen tegenwerkt.

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als Gooische Vrouwen, Soof, April, May en June, Paddington, John Wick 3, The Hunger Games-reeks, Elle en La La Land is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in