Update bioscoopreleases Independent Films

Allereerst hopen we dat deze update iedereen in goede gezondheid bereikt. In verband met het coronavirus worden de bioscoopreleases van Pinocchio en Spiral: From the Legacy of Saw verplaatst. De actiethriller Ava is aan de releaselijst toegevoegd.

Pinocchio
Release 22 juli (was 22 april)

Wanneer houtsnijder Geppetto (Oscarwinnaar Roberto Benigni) uit een blok hout een pop maakt gebeurt er iets magisch. De brutale pop begint te praten en kan lopen, rennen en eten zoals elke kleine jongen. Geppetto noemt hem Pinocchio en voedt hem op als zijn eigen zoon. Maar Pinocchio vindt het lastig om braaf te zijn. Hij is snel afgeleid en tuimelt van het ene ongeluk in het andere terwijl hij wordt misleid, gekidnapt en achterna gezeten door bandieten in een wereld vol fantasierijke wezens. Van de buik van een gigantische vis, tot speelgoedland en het veld der wonderen. Zijn trouwe vriendin de fee probeert hem te laten inzien dat zijn grote droom, een echte jongen worden, alleen uit kan komen als Pinocchio zijn gedrag verandert.

In deze nieuwe vertelling van het klassieke sprookje keert regisseur Matteo Garrone terug naar de wortels van het originele Pinocchio verhaal. Met deze baanbrekende liveaction verfilming creëert hij een fantasiewereld van mysterie en verwondering vol stralende, grappige en ontroerende momenten.

Regie: Matteo Garrone (DOGMAN, GOMORRA)
Scenario: Carlo Collodi (boek), Matteo Garrone en Massimo Ceccherini
Cast: Roberto Benigni, Federico Ielapi, Rocco Papeleo, Massimo Ceccherini, Marine Vacth
Release: 22 juli 2020
Genre: fantasie
Lengte: 125 minuten
Trailer: NL versie / OV versie
Kijkwijzer: 9 jaar vanwege angst

Spiral: From the Legacy of Saw
Release TBA (was 14 mei)

Een sadistisch genie hanteert een eigen gestoorde vorm van gerechtigheid in SPIRAL, het angstaanjagende nieuwe hoofdstuk uit de SAW-reeks. Werkend in de schaduw van een vooraanstaand politieveteraan (Samuel L. Jackson), nemen de brutale detective Ezekiel “Zeke” Banks (Chris Rock) en zijn onervaren partner (Max Minghella) de leiding in een angstaanjagend moordonderzoek dat doet denken aan het duistere verleden van de stad. Terwijl het mysterie zich verder verdiept, bevindt Zeke zich onbewust in het centrum van het verdorven spel van de moordenaar.

Regie: Darren Lynn Bousman (SAW II, III EN IV)
Scenario: Josh Stolberg & Pete Goldfinger
Cast: Chris Rock, Samuel L. Jackson, Max Minghella, Marisol Nichols
Release: TBA
Genre: horror, thriller, mysterie
Lengte: TBA
Trailer: https://youtu.be/MS83qrgFdq8
Kijkwijzer: TBA

Ava
Release 13 augustus

Ava (Jessica Chastain) is een gespecialiseerde huurmoordenaar die in opdracht van een geheime dienst de wereld rondreist voor spraakmakende klussen. Haar carrière neemt een slechte wending als een opdracht misgaat doordat ze verkeerde informatie heeft gekregen. Vanwege de mislukte opdracht en haar twijfels over haar werk moet Ava een verplichte pauze houden tot de storm is overgewaaid. Maar in het geheim heeft het hoofd van de organisatie een aanslag op Ava voorbereid om ervoor te zorgen dat haar fouten niet terugleiden naar het bedrijf. Met de recente dood van haar vader besluit Ava om naar huis te gaan en te proberen de relatie met haar moeder en zus te herstellen. Hier moet ze zichzelf en haar familie zien te redden van zowel bedreigingen van buitenaf als haar eigen demonen.

Regie: Tate Taylor (THE GIRL ON THE TRAIN, MA)
Scenario: Matthew Newton
Cast: Jessica Chastain, John Malkovich, Colin Farrell, Common, Geena Davis, Joan Chen
Release: 13 augustus
Genre: actie, thriller
Lengte: TBA
Kijkwijzer: TBA
Trailer: TBA

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in