Trailer voor Pinocchio

Zojuist heeft Pathé de Nederlandse trailer van Pinocchio geprimeurd. In deze nieuwe vertelling van het klassieke sprookje keert regisseur Matteo Garrone terug naar de wortels van het originele Pinocchio verhaal. Met deze baanbrekende liveaction verfilming creëert hij een fantasiewereld van mysterie en verwondering, vol stralende, grappige en ontroerende momenten.
De officiële trailer in NL en OV versie zijn te vinden op ons YouTube kanaal
en staan ook beschikbaar op Filmdepot. Filmdistributeur Independent Films brengt Pinocchio 22 april uit in de bioscoop.

Synopsis:
Wanneer houtsnijder Gepetto (Oscarwinnaar Roberto Benigni) uit een blok hout een pop maakt gebeurt er iets magisch. De brutale pop begint te praten en kan lopen, rennen en eten zoals elke kleine jongen. Gepetto noemt hem Pinocchio en voedt hem op als zijn eigen zoon. Maar Pinocchio vindt het lastig om braaf te zijn. Hij is snel afgeleid en tuimelt van het ene ongeluk in het andere terwijl hij wordt misleid, gekidnapt en achterna gezeten door bandieten in een wereld vol fantasierijke wezens. Van de buik van een gigantische vis, tot speelgoedland en het veld der wonderen. Zijn trouwe vriendin de fee probeert hem te laten inzien dat zijn grote droom, een echte jongen worden, alleen uit kan komen als Pinocchio zijn gedrag verandert.

Regie: Matteo Garrone (Dogman, Gomorra)
Cast: Roberto Benigni, Federico Ielapi, Rocco Papaleo en Marine Vacth
Release: 22 april 2020
Genre: familie, fantasy
Kijkwijzer: 9 vanwege angst

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in