Officiële filmposter van April, May en June nu beschikbaar

Vanmorgen is via het instagramkanaal van LINDA de officiële filmposter van April, May en June geprimeurd. De nieuwe film van Linda de Mol en regisseur Will Koopman zal vanaf 19 december 2019 in de bioscoop te zien zijn. Het verhaal gaat over drie zussen die bij elkaar komen als hun moeder ernstig ziek is, met in de hoofdrollen Linda de Mol als April, Elise Schaap als May en Tjitske Reidinga als June. De poster is nu beschikbaar via Filmdepot en te downloaden via deze link.

Over de film:
Drie halfzussen, met drie verschillende vaders, vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: ‘Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?’ En vooral: ‘Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’ Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag, blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.

Regie: Will Koopman
Scenario: Frank Houtappels
Producent: Talpa Fictie B.V.
Cast: Linda de Mol, Elise Schaap, Tjitske Reidinga, Olga Zuiderhoek, Bas Hoeflaak, Patrick Duffy, Mark Rietman, Gijs Scholten van Aschat, Peter Bolhuis, Dragan Bakema
Release: 19 december 2019
Genre: komedie, drama

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in