Nederlandse stemmencast Playmobil de Film bekend

Sander van de Pavert, Ruben Nicolai, Jandino Asporaat, Sarah Nauta, Rutger Vink, Shelley Vol, Dante en Nikkie de Jager spreken de stemmen in voor de animatiefilm Playmobil de Film. Ruben Nicolai is te horen als geheim agent Rex Dasher, een meester in vermommingen die samen met Marla – ingesproken door Sarah Nauta – op zoek gaat naar haar verdwenen broertje in het magische, geanimeerde universum van PLAYMOBIL®.  Ze werken hiervoor samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden waaronder de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del die wordt ingesproken door Sander van de Pavert, bekend van Lucky TV. Rutger Vink (Furtjuh) leent zijn stem aan keizer Maximus, de grote leider van het afgelegen PLAYMOBIL® eiland Constantinopolis en Shelley Vol is een extravagante fee. De intimiderende en ijdele Glinara wordt ingesproken door Nikkie de Jager (NikkieTutorials) en Jandino Asporaat is Kapitein Bloodbones. Dante (Clonny Games) spreekt de stem in van Robotitron. Distributeur Independent Films brengt de animatiefilm Playmobil de Film op 7 augustus in 3D en 2D uit in de bioscopen. Daarnaast is de film vanaf die datum ook in de originele versie te zien met de stemmen van o.a. Meghan Trainor, Daniel Radcliffe en Adam Lambert.

Over de film:
Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van PLAYMOBIL®, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Terwijl ze een fantastische reis door adembenemende nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden – de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot, een extravagante fee en nog veel meer. Door hun spannende avontuur realiseren Marla en Charlie zich dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in