Beste openingsweekend John Wick reeks

Met een box office van € 668.271 is het openingsweekend van John Wick: 3 Parabellum het beste openingsweekend uit de John Wick franchise. In 2014 opende het eerste deel, John Wick, in Nederland met een box office van € 238.749. John Wick: Chapter 2 opende in 2017 met € 455.075. Distributeur Independent Films bracht John Wick 3: Parabellum op 16 mei uit in 110 bioscopen.

Over de film:
John Wick (Keanu Reeves) is terug. Met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan. Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde The High Table op de neutrale grond van het Continental Hotel is John excommunicado verklaard. Zijn lidmaatschap wordt opgeheven en hij heeft geen toegang meer tot de diensten en de leden van de geheime criminele gemeenschap. Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan vecht John zich door New York in een poging te overleven.

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als Gooische Vrouwen, Soof, Huisvrouwen Bestaan Niet, Paddington, John Wick 2, The Hunger Games-reeks, Elle en La La Land is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in