Al meer dan 200.000 bezoekers voor animatiefilm Corgi

De animatiefilm Corgi is een groot succes in de Nederlandse bioscopen. Het avontuur van het koninklijke hondje trok al meer dan 200.000 bezoekers en is de meest succesvolle kinderfilm van deze voorjaarsvakantie. Om dit te vieren werd Bridget Maasland vanavond aan de desk van RTL Boulevard verrast met een Gouden Bot en een donatie voor haar stichting Dutchypuppy. Maasland sprak net als onder anderen Buddy Vedder, Freek Vonk en Murth Mossel een stem in voor de Nederlandse versie van Corgi. De film vertelt het verhaal over corgi Rex die door andere jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en zo per ongeluk in het asiel belandt. Hoewel iedereen denkt dat Rex de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven, doet hij er alles aan om weer thuis te komen terwijl hij zich probeert te redden tussen nieuwe vrienden en vijanden. Distributeur Independent Films bracht Corgi op 13 februari uit in de bioscoop. Op dit moment draait de film in 132 bioscopen in 2D en 3D. 

Over de film:
Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis en ondanks dat hij zich niet altijd aan de regels houdt is hij lievelingetje van de Koningin. Wanneer Rex door de andere jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt is de paniek groot. Iedereen denkt dat hij de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven! Rex zet alles op alles om thuis te komen, maar onderweg wordt hij aangezien voor een zwerfhond en naar een hondenkennel gebracht. Hier gelooft niemand dat Rex een koninklijk hondje is en hij moet zich zien te redden tussen nieuwe vrienden en vijanden met wie hij spannende avonturen beleeft. Zo moet Rex het opnemen tegen de sterke en intimiderende Tyson, wordt hij verliefd op de stoere Wanda en leert hij zichzelf beter kennen dan ooit. Zal Rex zijn weg terug naar het paleis nog vinden? En zijn ze hem daar dan nog niet vergeten? Corgi ging op 13 februari in release in 2D en 3D.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in