Nederlandse stemmencast Corgi bekend

De Nederlandse stemmencast van Corgi is bekend. Buddy Vedder spreekt de stem in van corgi Rex, de meest geliefde hond van het Britse koningshuis die door de andere jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en zo per ongeluk in het asiel belandt. Bridget Maasland is te horen als de verleidelijke hond Wanda. Freek Vonk leent zijn stem aan Jack, een hond die al een tijd in het dierenasiel zit en maar moeilijk aan deze situatie kan wennen. Terwijl iedereen denkt dat Rex de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven, doet Rex er alles aan om weer thuis te komen terwijl hij zich probeert te redden tussen nieuwe vrienden en vijanden. Distributeur Independent Films brengt de animatiefilm Corgi op 13 februari in 3D en 2D uit in de bioscopen.

Over de film:
Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis en ondanks dat hij zich niet altijd aan de regels houdt is hij lievelingetje van de Koningin. Wanneer Rex door de andere jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt is de paniek groot. Iedereen denkt dat hij de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven! Rex zet alles op alles om thuis te komen, maar onderweg wordt hij aangezien voor een zwerfhond en naar een hondenkennel gebracht. Hier gelooft niemand dat Rex een koninklijk hondje is en hij moet zich zien te redden tussen nieuwe vrienden en vijanden met wie hij spannende avonturen beleeft. Zo moet Rex het opnemen tegen de sterke en intimiderende Tyson, wordt hij verliefd op de stoere Wanda en leert hij zichzelf beter kennen dan ooit. Zal Rex zijn weg terug naar het paleis nog vinden? En zijn ze hem daar dan nog niet vergeten?

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in