Teun Luijkx, Anneke Blok, Michiel Romeyn, Jan-Paul Buijs en Maike Meijer toegevoegd aan cast Wat Is Dan Liefde

Producent KeyFilm start vandaag met de opnames van de nieuwe Nederlandse komedie Wat Is Dan Liefde. Eerder werd al bekend gemaakt dat Elise Schaap en Maarten Heijmans zijn gecast voor de hoofdrollen van Cato en Gijs. Naast hen zullen Teun Luijkx, Anneke Blok, Michiel Romeyn, Jan-Paul Buijs en Maike Meijer te zien zijn in grote bijrollen. Michiel Romeyn is Wim Boeker, de baas van het advocatenkantoor op wiens plek als partner Cato en Gijs beiden azen. Anneke Blok is te zien als zijn assistente Anja en Jan-Paul Buijs als JayJay, de collega en vriend van Gijs. Teun Luijkx zal te zien zijn als Sander, Cato’s vriend en Maike Meijer is Cato’s zus Judith. De regie van Wat Is Dan Liefde is in handen van Aniëlle Webster, die vorig jaar groot succes had met Huisvrouwen Bestaan Niet. Het scenario is geschreven door Dorien Goertzen (Nieuwe Buren). Distributeur Independent Films brengt Wat Is Dan Liefde op 19 december 2019 uit in de bioscoop.

Over de film:
In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is zó 2017 en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het Old Boys Network. Tot ze collega Gijs ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwtDaar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Vul hier uw zoekopdracht in