Eerste beeld PLAYMOBIL DE FILM

Vandaag is het eerste beeld vrijgegeven van PLAYMOBIL DE FILM met daarop de belangrijkste personages (v.l.n.r.: Charlie, Del, Robot, Marla, en Rex Dasher). PLAYMOBIL DE FILM neemt het publiek mee op een episch komedie-avontuur door een uitgestrekt en fantasierijk universum in de allereerste speelfilm die is geïnspireerd op het geliefde, bekroonde PLAYMOBIL®-speelgoed. Vol humor en opwinding combineert de film vertederende en hilarische personages, spannende avonturen en adembenemende landschappen in een origineel en hartverwarmend verhaal. De animatiefilm wordt geregisseerd door Lino DiSalvo (Frozen). Distributeur Independent Films brengt PLAYMOBIL DE FILM op 7 augustus 2019 uit in de bioscoop. De Nederlandse stemmencast wordt later bekend gemaakt.

Over de film:
Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van PLAYMOBIL®, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Terwijl ze een fantastische reis door adembenemende nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden – de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot , een extravagante fee en nog veel meer. Door hun spannende avontuur realiseren Marla en Charlie zich dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in