Cast Wat Is Dan Liefde compleet

Met Aiko Beemsterboer, Hannah van Lunteren, Paul Groot, Owen Schumacher, Beppie Melissen, Rene van ’t Hof, Esther Scheldwacht, Carolien Spoor en Aus Greidanus Sr. in de bijrollen is de cast van de komedie Wat Is Dan Liefde compleet. Cabaretiers Paul Groot, Owen Schumacher en Gouden Kalf winnares Marie-Louise Stheins zullen te zien zijn als de partners van het advocatenkantoor waar hoofdpersonen Cato en Gijs werken. Hannah van Lunteren, die momenteel te zien is in de succesvolle tv-serie Ik Weet Wie Je Bent, is gecast als Marie Therese, die getrouwd is met de baas van Cato en Gijs. De ouders van Cato (Elise Schaap) worden gespeeld door Beppie Melissen en Rene van ‘t Hof en Aiko Beemsterboer is gecast als haar nichtje Pimmetje. Esther Scheldwacht en Aus Greidanus Sr. zijn te zien als de ouders van Gijs (Maarten Heijmans) en Carolien Spoor als zijn zus.

Eerder werd bekend gemaakt dat Elise Schaap en Maarten Heijmans zijn gecast voor de hoofdrollen en Teun Luijkx, Anneke Blok, Michiel Romeyn, Jan-Paul Buijs en Maike Meijer te zien zijn in grote bijrollen. De regie van Wat Is Dan Liefde is in handen van Aniëlle Webster, die vorig jaar groot succes had met Huisvrouwen Bestaan Niet. Het scenario is geschreven door Dorien Goertzen. Producent KeyFilm is vorige week begonnen met de opnames. Distributeur Independent Films brengt Wat Is Dan Liefde op 19 december 2019 uit in de bioscoop.

Over de film:
In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is zó 2017 en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het Old Boys Network. Tot ze collega Gijs ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwtDaar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in