APRIL, MAY en JUNE nieuwe film van makers Gooische Vrouwen

Linda de Mol, regisseur Will Koopman en scenarioschrijver Frank Houtappels slaan na het daverende succes van de Gooische Vrouwen-films opnieuw de handen ineen voor de nieuwe bioscoopfilm April, May en June. Het verhaal, over de zussen April, May en June die bij elkaar komen als hun moeder ernstig ziek is, is bedacht door Linda de Mol die ook een van de hoofdrollen zal spelen. De cast wordt binnenkort bekend gemaakt. De opnames gaan eind augustus van start. 

Gooische Vrouwen 2, de laatste bioscoopfilm van Linda De Mol, Will Koopman en Frank Houtappels wist in 2015 meer dan twee miljoen bezoekers naar de bioscoop te trekken. Het was de eerste keer sinds 1986 dat een Nederlandse productie deze mijlpaal van twee miljoen bezoekers wist te evenaren.

April, May en June wordt geproduceerd door Talpa Fictie B.V. met een bijdrage van de Netherlands Film Production Incentive en steun van het Abraham Tuschinski Fonds. April, May en June wordt gedistribueerd door Independent Films en zal in 2019 in de bioscopen te zien zijn.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in