Nederlandse stemmencast Paddington 2 bekend

Zojuist is in RTL Boulevard de Nederlandse stemmencast voor de familiefilm Paddington 2 bekend gemaakt. Beau van Erven Dorens spreekt opnieuw de stem van beertje Paddington in. Daan Schuurmans is te horen als Phoenix Buchanan, een slechterik die in de originele versie door Hugh Grant wordt gespeeld. Frank Lammers leent zijn stem aan Knuckles McGinty, een intimiderende gevangenis kok die wordt gespeeld door acteur Brendan Gleeson. In zijn tweede bioscoopavontuur is Paddington helemaal gesetteld bij de familie Brown en druk met een cadeau voor de honderdste verjaardag van zijn tante Lucy. Als hij onterecht voor dief wordt aangezien belandt hij in de gevangenis. Om zijn onschuld te bewijzen moet Paddington met zijn medegevangenen een plan bedenken om de echte dief te ontmaskeren. Distributeur Independent Films brengt Paddington 2 op 6 december in een Nederlands nagesynchroniseerde en in de originele Engelstalige versie uit in de bioscoop.

Over de film:
Paddington is inmiddels gesetteld bij de familie Brown en een graag gezien figuur in de wijk. Op zijn eigen onhandige manier worstelt hij zich van het ene naar het andere baantje om geld te verdienen voor een mooi cadeau voor de honderdste verjaardag van tante Lucy. Hij heeft een mooi pop-up boek van Londen op het oog, maar dat wordt gestolen door Phoenix Buchanan; een charismatisch acteur en meester in vermommingen. Paddington krijgt de schuld en hij belandt in de gevangenis waar hij onder anderen de intimiderende kok Knuckles McGinty ontmoet. Terwijl de familie Brown er alles aan doet om Paddingtons onschuld te bewijzen en hem vrij te krijgen, moet Paddington samen met zijn medegevangenen een plan bedenken om Phoenix te ontmaskeren en het verjaardagscadeau voor tante Lucy terug te vinden.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in