Nieuwe aankopen Independent Films

Distributeur Independent Films zet met recente aankopen voor de aankomende jaren verscheidene titels om naar uit te kijken op haar releaselijst, waaronder de twee nieuwste films van de Oscar-winnende regisseurs Paolo Sorrentini en Roman Polanski. Sorrentino brengt met Loro een biopic over Silvio Berlusconi en zijn entourage met in de hoofdrol Toni Servillo als de controversiële voormalige minister-president van Italië. Ook Roman Polanski’s psychologische thriller D’après Une Histoire Vraie, die vorige maand op het Filmfestival in Cannes in première ging, zal door Independent Films in Nederland worden uitgebracht. Voor de documentaire Human Flow volgde de Chinese filmmaker en activist Ai Weiwei een jaar lang vluchtelingen over de hele wereld om de enorme en schokkende omvang van de wereldwijde vluchtelingencrisis te verkennen. De boekverfilming Chaos Walking: The Knife of Never Letting Go belooft een 3D sci-fi spektakel te worden met in de hoofdrollen Tom Holland en Daisy Ridler. In 2018 valt er heel wat te lachen: in de actiekomedie The Spy Who Dumped Me worden Mila Kunis en Kate McKinnon door heel Europa op de hielen gezeten wanneer een ex-vriendje een internationale superspion blijkt te zijn, in de misdaadkomedie Belleville Cop belandt Omar Sy, met zijn moeder, van Parijs in Miami en in de komedie Plus One zien we Kerry Washington en Cecily Strong in eenwanhopige zoektocht naar een date voor een bruiloft. Voor 2019 is Flarsky aangekocht, een komedie met Seth Rogen en Charlize Theron waarin een werkeloze journalist zijn voormalige babysitter aan de haak probeert te slaan. De Nederlandse releasedata voor deze titels zijn op dit moment nog niet bekend.

 
D’après Une Histoire Vraie (release 2017/2018)
Psychologische thriller van regisseur Roman Polanski waarin een schrijfster (Emanuelle Seigner) na de lancering van haar laatste boek door een moeilijke periode gaat en te maken krijgt met een geobsedeerde bewonderaar (Eva Green).

Chaos Walking: The Knife of Never Letting Go – 3D (release 2018)
Young adult/ sci-fi film gebaseerd op de succesvolle boekentrilogie van Patrick Ness onder regie van Edge of Tomorrow-regisseur Doug Liman. Todd Hewitt (Tom Holland) leeft in de ‘Nieuwe Wereld’. Op deze dystopische verre planeet zijn geen vrouwen en kan iedereen elkaars gedachten horen door het Noise virus; een eindeloze stroom van beelden, woorden en geluiden. Temidden van deze gekmakende kakofonie doet Todd een verborgen, stille ontdekking: er is een meisje, Viola (Daisy Ridley), dat het antwoord kan zijn op de vele geheimen van de Nieuwe Wereld. In een omgeving waarin elke gedachte wordt gehoord en elke beweging gezien belandt het tweetal in een waanzinnig avontuur waarin ze de waarheid ontdekken over de levens die ze achterlieten en de spectaculaire wereld die ze hun thuis zijn gaan noemen.

The Spy Who Dumped Me (release 2018)
Actiekomedie waarin de vriendinnen Audrey (Mila Kunis) en Morgan (Kate McKinnon) onbedoeld verstrikt raken in een internationale samenzwering wanneer Audrey ontdekt dat het ex-vriendje door wie ze gedumpt werd een internationale superspion was. Met hun lachwekkende gebrek aan ervaring worden de meiden achterna gezeten door de CIA, MI6, een stel verraderlijke Oost-Europese moordenaars, een bloedmooie huurmoordenares en Sebastian, een agent die aan hun kant zou kunnen staan. Regie: Susanna Fogel

Human Flow (release 2018)

Gefilmd over de periode van een jaar verkent de documentaire Human Flow de wereldwijde vluchtelingencrisis met beelden en interviews uit meer dan tweeëntwintig landen. Regisseur Ai Weiwei legt de enorme en schokkende omvang van de globale migratie virtuoos vast in deze epische film waarin hij de toestand portretteert van de vijfenzestig miljoen vluchtelingen van  vandaag de dag – het hoogste aantal ooit- dat door oorlog, honger en klimaatverandering van hun huizen werd verdreven op een lange, verraderlijke reis in de zoektocht naar een nieuw leven.

Belleville Cop (release 2018)
Misdaadkomedie met o.a. Omar Sy onder regie van Rachid Bouchareb.
Agent Babaa Keita (Omar Sy) heeft zijn hele leven opgebouwd in de Parijse buurt Belleville waar zijn moeder als een koningin regeert. Hij weigert elke promotie om maar in zijn geliefde buurt te blijven en zelfs zijn vriendin is het zat om toe te kijken hoe hij nergens terecht komt. Als een jeugdvriend uit Miami omkomt na hem te hebben gewaarschuwd voor drugbendes die de buurt willen overnemen pakt Babaa zijn spullen, en zijn moeder, en verhuist naar Miami om zijn vriend te wreken. Hier werkt hij samen met de Amerikaanse agent Ricardo (Luiz Guzman) die helemaal niet kan waarderen dat Babaa nou niet bepaald volgens het boekje te werk gaat.

Loro (release 2018)
Satirische biopic over Silvio Berlusconi en zijn entourage van Oscar winnend-regisseur Paolo Sorrentino. Met in de hoofdrol Toni Servillo (La Grande Bellezza) als de controversiële voormalige minister-president van Italië.

Plus One (release 2018)
Komedie met o.a. Kerry Washington, Cecily Strong. Regie: Patrick Brice. Wanneer haar relatie na jaren is gestrand realiseert Rachel zich dat al haar vriendinnen inmiddels zijn getrouwd en de luidruchtige Summer haar enige single vriendin is. In haar wanhopige zoektocht naar een date om haar ex jaloers te maken op een bruiloft vraagt Rachel Summer om hulp.

Flarsky (release 2019)
Komedie van regisseur Jonathan Levine (The Night Before, Warm Bodies, 50/50) en scenarioschrijver Dan Sterling (Girls, The Office,The Interview) over een werkeloze politiek journalist (Seth Rogen) die probeert zijn voormalige babysitter (Charlize Theron) aan de haak te slaan die nu een van de meest machtige en onbereikbare vrouwen ter wereld is.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in