Dio en Kim-Lian duiken studio in

Dio en Kim-Lian van der Meij duiken deze week de studio in om de laatste stemmen voor de animatiefilm Bigfoot Junior 3D in te spreken. Rapper Dio spreekt de stem in van Wilbur, een grote en relaxte bruine beer die alles behalve angstaanjagend is. Maar wanneer het erop aankomt, komen zijn oerinstincten wel degelijk naar boven en is hij beresterk! Presentatrice Kim-Lian spreekt de stem in van Shelly, de moeder van Adam, die met haar droge gevoel voor humor goed om weet te gaan met haar zoons wijsneuzerige houding. In de avontuurlijk familiefilm Bigfoot Junior 3D  probeert de 13-jarige Adam het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen en komt er achter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot. Eerder werd al bekend gemaakt dat de stem van Adam wordt ingesproken door Buddy Vedder en Nicolette Kluijver en Dennis Weening hun stemmen lenen aan het wasberen echtpaar Trapper en Weecha. Distributeur Independent Films brengt Bigfoot Junior 3D vanaf 26 juli uit in de bioscopen.

 Over de film:

De 13-jarige Adam is een buitenbeentje dat eropuit trekt om het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen. Hij komt erachter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot! Een fascinerend wezen dat zich al jaren in het bos verstopt om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo, een groot bedrijf dat dolgraag wetenschappelijke experimenten wil uitvoeren met zijn bijzondere DNA. Terwijl vader en zoon samen de verloren tijd proberen in te halen komt Adam erachter dat hij net als zijn vader beschikt over speciale superkrachten. Maar wat Adam en zijn vader niet weten, is dat HairCo hen op de hielen zit en Adam’s zoektocht hen rechtstreeks naar Bigfoot heeft geleid.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in