Nicolette Kluijver en Dennis Weening toegevoegd aan stemmencast Bigfoot Junior 3D

Zojuist is bij RTL Boulevard bekendgemaakt dat Nicolette Kluijver en Dennis Weening een stem inspreken voor de avontuurlijke animatiefilm Bigfoot Junior 3D. Het duo, dat onder andere samen Expeditie Robinson presenteert, spreekt de stemmen in van het wasberen echtpaar Trapper en Weecha. Dennis Weening leent zijn stem aan Trapper, een wasbeer met ‘attitude’. Trapper is een luidruchtige betweter die er het grootste deel van de tijd helemaal naast zit, maar ondanks zijn misplaatste bravoure het hart op de juiste plek heeft. Nicolette spreekt de stem in van wasbeer Weecha. Ondanks Trappers grote mond heeft Weecha de touwtjes stevig in handen en haar eerste zwangerschap maakt haar meedogenlozer dan ooit. Nicolette was eerder te horen de animatiefilm De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek en Dennis sprak de stem van De Joker in voor de De LEGO® Batman Film. Eerder werd bekend gemaakt dat Buddy Vedder de stem inspreekt van tiener Adam die, wanneer hij het mysterie rondom zijn verdwenen vader probeert op te lossen, er achter komt dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot. Distributeur Independent Films brengt Bigfoot Junior 3D vanaf 26 juli uit in de bioscopen.

Over de film:

De 13-jarige Adam is een buitenbeentje dat eropuit trekt om het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen. Hij komt erachter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot! Een fascinerend wezen dat zich al jaren in het bos verstopt om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo, een groot bedrijf dat dolgraag wetenschappelijke experimenten wil uitvoeren met zijn bijzondere DNA. Terwijl vader en zoon samen de verloren tijd proberen in te halen komt Adam erachter dat hij net als zijn vader beschikt over speciale superkrachten. Maar wat Adam en zijn vader niet weten, is dat HairCo hen op de hielen zit en Adam’s zoektocht hen rechtstreeks naar Bigfoot heeft geleid.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in