Buddy Vedder spreekt eerste hoofdrol in voor Bigfoot Junior 3D

Buddy Vedder spreekt voor de avontuurlijke animatiefilm Bigfoot Junior 3D voor het eerst een hoofdrol in. In de teaser die vandaag werd vrijgegeven is hij als eerste van de Nederlandse stemmencast te horen. De GTST-acteur en Kids Top-20 presentator leent zijn stem aan de tiener Adam die, wanneer hij het mysterie rondom zijn verdwenen vader probeert op te lossen, er achter komt dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot. Buddy was eerder te horen in animatiefilms als De LEGO Batman Film en Ballerina 3D. Buddy: “Ik vind het te gek dat ik de hoofdrol voor deze film mag inspreken. Adam en ik zijn allebei avontuurlijk aangelegd en ook qua kapsel zie ik wel overeenkomsten.” Bigfoot Junior 3D, onder regie van Ben Stassen, is de nieuwste film van producent Studiocanal die eerder verantwoordelijk was voor onder andere Flits & het Magische Huis, Robinson Crusoe en Paddington. Distributeur Independent Films brengt Bigfoot Junior 3D deze zomer uit in de bioscoop.

 

Over de film:

De 13-jarige Adam is een buitenbeentje dat eropuit trekt om het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen. Hij komt erachter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot! Een fascinerend wezen dat zich al jaren in het bos verstopt om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo, een groot bedrijf dat dolgraag wetenschappelijke experimenten wil uitvoeren met zijn bijzondere DNA. Terwijl vader en zoon samen de verloren tijd proberen in te halen komt Adam erachter dat hij net als zijn vader beschikt over speciale superkrachten. Maar wat Adam en zijn vader niet weten, is dat HairCo hen op de hielen zit en Adam’s zoektocht hen rechtstreeks naar Bigfoot heeft geleid.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in