Nederlandse stemmencast Ballerina barstensvol danstalent

De Nederlandse stemmencast van de animatiefilm Ballerina 3D barst van het danstalent. Pip Pellens, Pim Wessels, Buddy Vedder, Robin Martens en Igone de Jongh lenen hun stem voor de dansfilm. Pip Pellens, winnares van het progamma ‘Dance Dance Dance’ 2015 en jurylid van ‘Battle On The Dancefloor’ spreekt de hoofdrol in van Félicie, een weesmeisje dat er van droomt danseres te worden bij de Parijse Opera Garnier. Pips danspartner Pim Wessels leent zijn stem aan Rudolph, de charmante balletdanser van de Opera. Ook Buddy Vedder en Robin Martens, die in 2016 de finale van ‘Dance Dance Dance’ wonnen zijn van de partij. Buddy spreekt de stem in van Victor, een uitvinder en de beste vriend van Félicie. Robin leent haar stem aan de verwende danseres Camille.  Igone de Jongh, eerste solist bij Het Nationale Ballet en jurylid van ‘Dance Dance Dance’, spreekt de stem in van Odette de vrouw die Félicie onder haar hoede neemt. Het inspreken voor Ballerina 3D is deze week van start gegaan. Ballerina 3D is vanaf 21 december in de bioscoop te zien.

Over de film:

Parijs, 1884. Het elfjarige weesmeisje Félicie heeft maar één droom: sterdanseres worden aan de Parijse Opera. Samen met haar beste vriend Victor ontsnapt ze uit het weeshuis en vertrekt zonder een cent op zak naar Parijs. Terwijl Victor zijn best doet om uitvinder te worden probeert Félicie te worden toegelaten tot de audities van de dansschool. Hiervoor moet ze de identiteit aannemen van haar rivale, de verwende danseres Camille. Om haar droom uit te laten komen zal Félicie haar mannetje moeten staan in een wereld vol valkuilen en moordende concurrentie.  De danstrainingen zijn zwaar en ze moet hard werken aan haar sierlijkheid en ballettechniek. Met haar vriend Vicor en mentor Odette aan haar zijde zet ze alles op alles om haar droom te bereiken.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in