Eerste beelden Valerian and the City of a Thousand Planets

Valerian and the City of a Thousand Planets is het allernieuwste filmproject van de Franse regisseur en scenarioschrijver Luc Besson (Lucy, The Fifth Element). De film is gebaseerd op de graphic novel Valérian and Laureline. Op 5 januari 2016 is de 110 dagen durende opnameperiode van start gegaan in Parijs. De hoofdrollen worden vertolkt door Cara Delevigne en Dane DeHaan. Daarnaast zullen onder anderen Rihanna, Ethan Hawke, Clive Owen en de Nederlandse acteur Rutger Hauer te zien zijn in deze avontuurlijke actiefilm

Valerian (Dane DeHaan) en Laureline (Cara Delevingne) zijn twee speciale agenten die de orde in het universum handhaven. Valerian ziet zijn partner in meerdere opzichten zitten, maar Laureline heeft totaal geen interesse in de avances van deze rokkenjager. Het tweetal wordt door hun commandant (Clive Owen) op missie gestuurd naar de adembenemende intergalactische stad Alpha. Een bloeiende metropool waar duizenden verschillende soorten inwoners uit alle vier de hoeken van het universum hun talenten en technologie hebben gebundeld voor de beste leefomstandigheden. Maar er zijn onzichtbare krachten aan het werk die de inwoners in groot gevaar brengen…

valerian-first-look

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in