Hoofdrollen Hartenstrijd voor Jennifer Hoffman en Tibor Lukacs

Na HARTENSTRAAT dat zich in De Negen Straatjes in Amsterdam afspeelde, zijn vandaag de opnames van HARTENSTRIJD in de Amsterdamse Pijp van start gegaan. De hoofdrollen in deze romantische komedie zijn voor Jennifer Hoffman (Dokter Tinus, FAMILIEWEEKEND) en Tibor Lukács (HOMIES, Flikken Maastricht). Jennifer zal te zien zijn als Tina, een motoragente die na alweer een mislukte relatie besluit om zich niet meer te binden. Tibor kruipt in de rol van de charmante kroegbaas Sven die door een weddenschap van zijn imago als rokkenjager af wil komen. Grote bijrollen zijn er voor Eva van de Wijdeven (Celblok H, A’dam-E.V.A.) in de rol van Fleurtje, de beste vriendin van Tina maar ook de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland en voor Oscar Aerts (Goede Tijden, Slechte Tijden) als brandweerman Dennis, de beste vriend van Sven. De regie van HARTENSTRIJD is in handen van Janice Pierre (Bagels & Bubbels, Danni Lowinski), het scenario is geschreven door Nienke Römer (Danni Lowinski). De overige castleden worden binnenkort bekend gemaakt. HARTENSTRIJD wordt geproduceerd door 2CFILM (FISSA, HARTENSTRAAT), distributeur Independent Films brengt de film op 27 oktober 2016 uit in de bioscoop.

Over de film:
Na voor de zoveelste keer bedrogen te zijn door een man aan wie ze haar hele ziel en zaligheid
had verkocht, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ‘experiment’ denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.

Producent 2CFILM, bekend van onder andere FISSA, HALLO BUNGALOW en HARTENSTRAAT, werd in 2012 opgericht door producenten Edvard van ’t Wout, Robin de Levita, Kees Abrahams en Bobby Boermans.

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als GOOISCHE VROUWEN, SOOF, PADDINGTON, TAKEN, THE HUNGER GAMES reeks en ELLE is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.

150x220

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in