Barry Atsma verandert in kat

Barry Atsma en Nicolette van Dam spreken de hoofdrollen in voor de familiefilm Meneer Pluizenbol. Barry Atsma kruipt voor het inspreken in de huid van Tom Ford, een miljardair die door zijn drukke werk nauwelijks tijd heeft voor zijn gezin en door een bizar ongeluk in een kat verandert. Nicolette van Dam leent haar stem aan Lara, de lieve zorgzame vrouw van Tom die geen idee heeft dat Meneer Pluizenbol eigenlijk haar man is. In de originele versie van deze live action film wordt de rol van Tom gespeeld door Kevin Spacey (House of Cards) en Lara door Jennifer Garner (Valentine’s Day). In de gedaante van Meneer Pluizenbol is Tom volop betrokken bij het gezinsleven en leert hij zijn familie op een hele andere manier kennen. Om terug te keren naar zijn familie als de man en vader die ze verdienen, moet Tom begrijpen waarom hij in deze rare situatie is beland en wat hij moet veranderen om zijn menselijke bestaan terug te verdienen. Distributeur Independent Films brengt Meneer Pluizenbol op 5 oktober uit in de bioscoop.

Over de film:

Tom Brand (Barry Atsma) is een succesvol miljardair en bijna de eigenaar van de hoogste wolkenkrabber van het noordelijk halfrond. Door zijn drukke baan heeft hij niet veel tijd voor zijn vrouw Lara (Nicolette van Dam) en zijn dochter Rebecca. Voor haar elfde verjaardag wil Rebecca hetzelfde cadeau als ieder jaar: een kat. Tom heeft een hekel aan katten, maar niet genoeg tijd om een ander cadeau te bedenken. In een mysterieuze dierenwinkel vol vreemde een exotische katten laat hij zich door de excentrieke eigenaar een bijzondere kater aansmeren: Meneer Pluizenbol. Onderweg naar huis krijgt Tom een vreselijk ongeluk en wanneer hij bijkomt bevindt hij zich… in het lichaam van Meneer Pluizenbol! In de gedaante van Meneer Pluizenbol ervaart Tom hoe het leven als huisdier is en leert hij zijn familie op een hele andere manier kennen. Om terug te keren naar zijn familie als de man en vader die ze verdienen, moet Tom begrijpen waarom hij in deze rare situatie is beland en wat hij moet veranderen om zijn menselijke bestaan terug te verdienen.

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als GOOISCHE VROUWEN, SOOF, PADDINGTON, TAKEN, THE HUNGER GAMES reeks en ELLE is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.
150x220

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in