Independent Films en 2CFILM brengen vier nieuwe Nederlandse bioscoopfilms uit

Distributeur Independent Films en filmproducent 2CFILM hebben een overeenkomst gesloten voor de distributie van vier nieuwe Nederlandse speelfilms. De voorbereidingen van het eerste gezamenlijke project Hartenstrijd, van de producenten van Hartenstraat, zijn inmiddels van start gegaan. De opnames van deze romantische komedie staan gepland voor deze zomer. Het verhaal speelt zich af in de Amsterdamse Pijp waar het liefdesleven van de bewoners niet altijd over rozen gaat. De regie is in handen van Janice Pierre (‘Bagels & Bubbels’, ‘Danni Lowinski’, ‘Vrijland’), het scenario is geschreven door Nienke Römer (‘Celblok H’). De cast wordt binnenkort bekend gemaakt. Hartenstrijd wordt op 27 oktober 2016 in de bioscoop verwacht. Ook de drie andere films zijn in ontwikkeling.

2CFILM, bekend van onder andere Fissa, Hallo Bungalow en Hartenstraat, werd in 2012 opgericht door producenten Edvard van ’t Wout, Robin de Levita, Kees Abrahams en creative producer Bobby Boermans. 2CFILM is onderdeel van Imagine Nation.

Independent Films Distribution werd in 1986 in België opgericht door Marc Punt en Jan Verheyen. Op 24 februari 2000 kende Independent Films Nederland BV een vliegende start op Nederlandse bodem met de tienerkomedie American Pie. Een grote verscheidenheid aan films, zoals Gooische Vrouwen, Soof en The Hunger Games reeks, volgde.

150x220

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in