Roxeanne en Willeke maken cast Hartenstrijd compleet

Roxeanne Hazes en Willeke Alberti maken de cast van Hartenstrijd compleet. Roxeanne Hazes maakt in de rol van barvrouw haar debuut op het witte doek in deze romantische komedie. Willeke Alberti is te zien als Els, de liefdevolle moeder van hoofdpersonage Tina, die gespeeld wordt door Jennifer Hoffman. Eerder werd bekend gemaakt dat naast hoofdrolspelers Jennifer Hoffman en Tibor Lukács ook Eva van de Wijdeven, Oscar Aerts, Georgina Verbaan, Anniek Pheifer, Loek Peters, Miro Kloosterman, Mark Rietman, Sieger Sloot, Cees Geel, Murth Mossel, Kay Nambiar, Kim-Lian van der Meij en Margôt Ros zijn gecast. De regie van Hartenstrijd is in handen van Janice Pierre (Bagels & Bubbels, Danni Lowinski). Het scenario is geschreven door Nienke Römer (Danni Lowinski). Hartenstrijd wordt geproduceerd door 2CFILM (Fissa, Hartenstraat), distributeur Independent Films brengt de film op 27 oktober 2016 uit in de bioscoop.

Over de film:

Na voor de zoveelste keer bedrogen te zijn door een man aan wie ze haar hele ziel en zaligheid had verkocht, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ‘experiment’ denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.

Producent 2CFILM, bekend van onder andere Fissa, Hallo Bungalow en Hartenstraat, werd in 2012 opgericht door producenten Edvard van ’t Wout, Robin de Levita, Kees Abrahams en Bobby Boermans.

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als Gooische Vrouwen, Soof, Paddington, Taken, The Hunger Games reeks en Elle is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in