TIM DOUWSMA, LIES VISSCHEDIJK, PIP PELLENS, MARCEL HENSEMA, YES-R EN ANNA SPELLER IN STEMMENCAST ROBINSON CRUSOE 3D

De eerste stemmen van de Nederlandse stemmencast van de kleurrijke 3D animatiefilm Robinson Crusoe zijn bekend. Niemand minder dan zanger en Expeditie Robinson deelnemer Tim Douwsma leent zijn stem aan avonturier Robinson Crusoe. Tim: “Door mijn deelname aan Expeditie Robinson kan ik me goed in Robinson Crusoe inleven, ik vind het dan ook te gek dat ik zijn stem mag inspreken”.  In Robinson Crusoe wordt verteld hoe het wereldberoemde avontuur echt is gegaan en hoe groot de rol van Robinsons dierenvrienden op het eiland was. De stemmen van deze eilandbewoners worden ingesproken door actrice Lies Visschedijk die de stem van de goedlachse tapir Rosie voor haar rekening neemt, GTST-actrice Pip Pellens als de verstandige vogel Kiki, Rapper Yes-R als de super coole kameleon Carmello en acteur Marcel Hensema die de oude, klunzige geit Scrubby van een stem voorziet. Ook actrice en Expeditie Robinson kandidate Anna Speller duikt de studio in, zij zal de stem van het schattige stekelvarken Epi inspreken. Samen beleven zij een spannend avontuur wanneer Robinson na een woeste storm op hun strand aanspoelt en twee gemene katten het eiland willen overnemen. De stemmencast begint vandaag met inspreken. Het vrolijke familieavontuur Robinson Crusoe is vanaf 17 februari in de bioscoop te zien.

Over de film:

Papegaai Dinsdag woont met zijn dierenvrienden  op een paradijselijk eiland waar het ze aan niks ontbreekt. Toch droomt hij er van om de rest van de wereld te ontdekken. Na een hevige storm spoelt een merkwaardig wezen aan op het eiland: Robinson Crusoe. Dinsdag is dolblij met de nieuwkomer, wie weet is dit zijn kans om van het eiland af te komen en nieuwe plekken te ontdekken! Robinson heeft de dieren hard nodig om te overleven op het eiland en dat is in het begin nog niet makkelijk, want ze spreken geen ‘mens’. Langzaam maar zeker leren Robinson en de dieren met elkaar te leven tot op een dag twee gemene katten het eiland willen overnemen. Er ontstaat een spannende strijd waarin Robinson en zijn vrienden zullen ontdekken hoe groot de kracht van vriendschap is.

Robinson Crusoe  wordt geproduceerd door Studio Canal en nWave Pictures. De regie is in handen van Ben Stassen (Sammy’s Avonturen 1&2, Flits en het Magische Huis) en Vincent Kesteloot (Sammy’s Avonturen 2). Independent Films brengt Robinson Crusoe op 17 februari 2016 in Nederland uit in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in