CAROLINE DE BRUIJN EN ERIK DE VOGEL TOEGEVOEGD AAN STEMMENCAST ROBINSON CRUSOE 3D

GTST-acteurs Erik de Vogel en Caroline de Bruijn zijn toegevoegd aan de stemmencast van de avontuurlijke animatiefilm Robinson Crusoe 3D. Caroline de Bruijn leent haar stem aan May, een sluwe, manipulatieve kat die Robinson ten onder wil laten gaan om zo de baas te worden over het eiland. Haar partner in crime is de egoïstische en tikkeltje domme Mal die door Erik de Vogel wordt ingesproken. Het acteurskoppel hoefde niet lang na te denken over deze rol. Caroline: ”wanneer je gebeld wordt met de vraag om een stem voor dit wereldberoemde verhaal in te spreken, zeg je natuurlijk meteen ja ”. Erik: “het is fantastisch om nu eens zonder camera’s in de studio te staan en helemaal los te kunnen gaan bij het inspreken!”. Eerder deze maand werd al bekend gemaakt dat zanger en Expeditie Robinson deelnemer Tim Douwsma zijn stem leent aan avonturier Robinson Crusoe en de stemmen van Robinsons dierenvrienden worden ingesproken door Lies Visschedijk, Marcel Hensema, Pip Pellens, Yes-R en Anna Speller. Samen beleven zij een spannend avontuur wanneer Robinson na een woeste storm op hun strand aanspoelt en twee gemene katten het eiland willen overnemen. Robinson Crusoe 3D  is vanaf 17 februari in de bioscoop te zien.

Over de film:

Papegaai Dinsdag woont met zijn dierenvrienden op een paradijselijk eiland waar het ze aan niks ontbreekt. Toch droomt hij er van om de rest van de wereld te ontdekken. Na een hevige storm spoelt een merkwaardig wezen aan op het eiland: Robinson Crusoe. Dinsdag is dolblij met de nieuwkomer, wie weet is dit zijn kans om van het eiland af te komen en nieuwe plekken te ontdekken! Robinson heeft de dieren hard nodig om te overleven op het eiland en dat is in het begin nog niet makkelijk, want ze spreken geen ‘mens’. Langzaam maar zeker leren Robinson en de dieren met elkaar te leven tot op een dag twee gemene katten het eiland willen overnemen. Er ontstaat een spannende strijd waarin Robinson en zijn vrienden zullen ontdekken hoe groot de kracht van vriendschap is.

Robinson Crusoe 3D  wordt geproduceerd door Studio Canal en nWave Pictures. De regie is in handen van Ben Stassen (Sammy’s Avonturen 1&2, Flits en het Magische Huis) en Vincent Kesteloot (Sammy’s Avonturen 2). Independent Films brengt Robinson Crusoe 3D  op 17 februari 2016 in Nederland uit in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in